sunnuntaina, helmikuuta 12, 2012

Mitä tapahtuu? 2

Viime marraskuussa kirjoitin nettipäiväkirjaani postauksen Mitä tapahtuu? Kirjoitus löytyy tästä linkistä. Se on kirjoitettu marraskuun 16. Hahmottelin postauksessa, mitä tapahtuu Kemijärven seurakunnassa, kun kirkkoherra Lasse Marjokorpi jää eläkkeelle ja kirkkoherranvirka täytetään.

Menneellä viikolla Oulun hiippakunnan tuomiokapituli päätti, että kaksi - Aki Lautamo ja Juha Saari - jotka ovat hakeneet Kemijärven kirkkoherranvirkaa, eivät ole kelpoisia virkaan. Aki on hoitanut erittäin hyvin kohta 15 vuotta Kemijärven seurakunnan kappalaisen virkaa ja toiminut usein kirkkoherran sijaisena. Juha on hyvin vaativassa tehtävässä Venäjällä. Tähän pastorin tehtävään kuuluu myös esimiehenä toimimista. Kumpikaan näistä ei siis Oulun tuomiokapitulin mielestä kykene toimimaan Kemijärven kirkkoherrana. Kapitulin päätös löytyy osoitteesta www.oulunhiippakunta.evl.fi.

Aika näyttää, miten hyvin tai huonosti toteutuu, mitä kirjoitin marraskuussa. Alku näyttää menevän pitkälti sen mukaan. Tuomiokapitulin päätös on erittäin ikävä, väärä ja seurakuntaa hajottava.

1 Comments:

Blogger Gina Gao said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

8:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home