torstaina, kesäkuuta 07, 2012

Kalastamaan ja Israeliin

Mainostan kahta matkaa. Pääsisitkö mukaan? Toinen on kalaretki heinäkuussa ja toinen matka Israeliin marraskuussa. Alla ensiksi mitä kerrotaan kalaretken esitteessä ja sitten mitä kerrotaan Israelin matkan esitteessä.
Lähde kalastamaan Enontekiön vesille taimenia, harjuksia, haukia ja ahvenia.

Retkelle lähdetään maanantaina 9.7.2012, paluu lauantaina 14.7. Majoittuminen Hetan kodalla kahden hengen huoneissa. Mahdollisuus käydä kalastamassa jäämeren rannalla. Ja tehdä pidempi retki erämaahan ja olla yö teltassa. Päivittäin ollaan Sanan äärellä.

Hinta 390 euroa. Hinta sisältää matkat, majoittumisen, ruokailut Hetan kodalla, saunan joka päivä, alueen kalastusluvan ja retken ohjelman.

Retken johtajana Jari Rankinen. Hänelle voi ilmoittautua sähköpostilla tai soittamalla - jari.rankinen@sley.fi, p. 045 359 7772. Matkan järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ja Karkun evankelinen opisto.

Retkelle voidaan ottaa 15 ilmoittautunutta. Lähde mukaan ja pyydä ystäväsi.
Lähde matkalle Israeliin! Matkan aiheena taistelujen Israel.

Vanhan testamentin taistelijoita. Masada. Israelin tie itsenäisyyteen. Vainojen museo. Miksi Israel on menestynyt sodissa niin hyvin? Nykyinen poliittinen tilanne Lähi-Idässä – tuleeko sinne rauha? Jeesuksen jalanjäljissä Galileassa, Gennesaretin järven rannoilla ja Jerusalemissa. Getsemane, Via dolorosa, itkumuuri.

Lähtö su 11.11.2012, paluu ti 20.11.

Matkanjohtajina pastori Jari Rankinen (puh. 045 359 7772) ja everstiluutnantti Timo Vehviläinen (puh. 040 507 2082). Matkan hinta n. 1490 euroa, retkipaketti n. 290 euroa.

Kysy lisää ja ilmoittaudu matkanjohtajille. Matkanjärjestäjänä Toiviomatkat.
Olet lämpimästi tervetullut, jos sinulla on mahdollisuus lähteä. Kalaretkelle on vielä kaksi paikkaa. Israelin matkalle ilmoittautuneita on noin 30, mukaan voidaan ottaa 40 matkaajaa. Israelin matkan matkanjärjestäjältä tuli tänään ilmoitus, että lentokone, joka vie useamman ryhmän Israeliin - myös tässä kerrotun matkan ryhmän - täytyy varmaan lähiviikkoina. Jos matka kiinnostaa, ota pian yhteyttä.