perjantaina, helmikuuta 27, 2015

Evankeliumijuhla

Hengelliset kesäjuhlat ovat suuria tapahtumia. Niitä on paljon Suomen kesässä. Niihin osallistuu kymmeniä tuhansia ja niiden järjestämisessä tehdään suuri määrä työtä. Näitä juhlia kannattaa järjestää.

Yksi kesän juhla on Valtakunnallinen Evankeliumijuhla. Ensi kesänä juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna - jos Jumala suo - se on täällä Sastamalassa. Juhlaa on jo valmisteltu paljon ja paljon on vielä tekemistä ennen kuin juhla voi alkaa. Olet sydämellisesti tervetullut juhlaan.

Evankeliumijuhlan uudistetut nettisivut avattiin tällä viikolla. Ne ovat osoitteessa www.evankeliumijuhla.fi. Sivuilla on juhlan ohjelma ja paljon muuta. Miltä sinusta ohjelma näyttää?

Voisitko tehdä nämä: Muista rukouksissa Evankeliumijuhlaa. Jos on rukousta, on paljon muutakin. Ja voitko mainita ystävällesi tästä juhlasta ja kutsua mukaan? Ehkä suureen juhlaan, jossa on monenlaista ohjelmaa, on helppo tulla. Etenkin jos ystävä kutsuu ja sovitaan, että tavataan juhlassa.

Jeesus kertoi vertauksen kuninkaan pojan häistä. Niihin kutsuttiin sanomalla kaiken olevan valmiina. Jumala onkin tehnyt kaiken valmiiksi. On syntien anteeksiantamus, pelastus ja ikuinen elämä. Nämä saa lahjana tekemättä ja ansaitsematta, koska Jumala on tehnyt kaiken valmiiksi. Hänen Poikansa - hän itse Pojassaan - kuoli puolestamme ja nousi kuolleista. Siksi saamme anteeksi, pelastumme ja saamme ikuisen elämän ansaitsematta näitä. Nämä ovat jokaisella, joka on Jeesuksen turvissa. Koska Jumala on tehnyt kaiken valmiiksi, on Evankeliumijuhla, johon kutsutaan kaikkia. Ja monet muut kesän juhlat.