torstaina, huhtikuuta 10, 2008

Lähtökahvit

Eilen kolmisenkymmentä työtoveriani Vammalan seurakunnasta oli meillä kotona. Joimme lähtökahvini, olimme hetken yhdessä, kuulimme puheita ja lauloimme. Oli oikein hyvä hetki. Lämmin kiitos teille työtoverit. Kiitos menneistä, yhteisistä vuosista. Voimia, hyvän Herramme siunausta työhönne. Tapaamme varmasti myös jatkossa.

Lauloimme eilen mm. tämän säkeistön Siionin Kanteleesta:

Täällä toinen toisistamme joudumme me luopumaan,
mutta taivaan kaupungissa yhteys ei lopukaan.
Uusi virsi sitten siellä niin kuin suurten vetten pauhu soi
uhratulle Karitsalle, joka meille armon toi.

Ilmoitin maanantaina Sleyn toimivalle johdolle, että minun puolestani he voivat valmistella siirtymistäni uuteen tehtävään. Olen kertonut, että mikäli tukirenkaaseeni ilmoittautuu 100 perhettä tai yksittäistä tukijaa, pidän sitä merkkinä, että suunniteltu tehtävä on minulle tarkoitettu. Nyt ilmoittautuneita on 108. Tästä olen hyvin kiitollinen. Edelleen jokainen, joka kokee tämän yhdeksi tavakseen tukea evankeliumin työtä, voi ilmoittautua tukijaksi. Ilmoituksen voi tehdä Seppo Laaksoselle (sirse@pp.inet.fi), Jouni Perttulalle (jouni.perttula@kopteri.net) tai minulle (jari.rankinen@kopteri.net). Päätöksen siitä, siirrynkö Sleyn palvelukseen, tekee Sleyn hallitus. Vielä hallitus ei ole käsitellyt asiaa.

Tulevana sunnuntaina saan toimittaa sanajumalanpalveluksen Karkun evankelisella opistolla. Jumalanpalvelus alkaa klo 11. Jos tarvitset kyydin Vammalasta opistolle tai tiedät jonkun toisen tarvitsevan, soita Matti Kivirannalle (puh. 0400-981 147) tai Esko Mäki-Soinille (puh. 040-965 0370) ja kyyti järjestyy. Opistolla on myös mahdollisuus ruokailla jumalanpalveluksen jälkeen. Emäntiä varten ruokailusta tulisi ilmoittaa opistolle viimeistään perjantaina (puh. 5134 301). Ruokailu maksaa aikuiselta 10 euroa, 5-15 -vuotiailta lapsilta 5 euroa, perhelippu on 25 euroa. Olet lämpimästi tervetullut. Ehkä voit kertoa tästä mahdollisuudesta myös muille.

2 Comments:

Blogger Viher-Tuomo said...

Siunausta Jari edelleen työhösi, mitä se sitten sisällään pitääkään. Siunausta myös teille kaikille vammalalaisille, jotka tätä luette ja teidän seurakunnallenne kokonaisuutena.

Kiitos Herralle, että tukirengas on saatu kasaan. Hyviä ja siunauksellisia jumiksia myös Karkun evankeliselle opistolle, jossa olen aikoinani rippileirin Erkki Koskenniemen johdolla käynyt. Hienoa, että voitte ainakin syödä siellä lounaan yhdessä - edellähän olen jotain maininnut eräästä blogista, jossa viitattiin ehtoollisen viettämiseen nimenomaan yhteyden ateriana.

Teillä on siellä varmasti hyvä yhteys keskenänne. Syyttäkööt sitten vain eräät skismasta ja hajottavasta toiminnasta - mitä uutta näissä opiston jumiksissa edes on? Yhtäkkiä eräitä alkaa kiinnostaa "kilpaileva" toiminta, vaikka jumikset eivät edes ole päällekkäin Karkun kirkon jumisten kanssa. Homma, joka on toiminut jo pitkään, kyseenalaistetaan. Minusta ei ole millään lailla oikeudenmukaista ensin toiminnallaan lisätä vanhoillisten tarvetta omalle toiminnalle ja sen jälkeen vielä kritisoida tätä omaa toimintaa kovin sanoin.

Hedelmistään puu tunnetaan. Koetelkaamme ja pitäkäämme se, mikä hyvää on.

Isän käteen.

Tuomo Viherjuuri, Hki

8:56 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Tsemiä! Tervetuloa apostoliseen työttömyyteen, epävarmuuteen ja elämään.

Mielestäni oli hienoa se kertomus papista, joka teki töitä bussikuskina.

Pidä välivuosi ja tutustu lampaisiin uudelleen.

Matti Vehviläinen
Kerava

10:20 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home