maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Juoksua ja rokotuksia

Tänään alkoi koulutus rauhanturvatehtävään. Aamulla juoksimme cooper-testin, jossa täytyi saada vähintään tulos 2200 metriä. Juoksin 12 minuutissa jonkin verran yli tämän rajan - 2470 metriä. Sen jälkeen lääkärintarkastus ja suuri määrä erilaisia tavaroita varusvarastosta. Ne ahdettiin kaappiin - kuten vähän yli 20 vuotta sitten alokkaana Sodankylässä. Kuulimme päivän aikana jonkin verran tehtävästämme ja illalla saimme rokotuksia - useimmat, kuten minäkin, molempiin käsivarsiin ja molempiin pakaroihin.

Harmittaa, etten viikonvaihteessa ehtinyt vastata kaikkiin sähköposteihin, joihin olisi pitänyt vastata. Toivon, että ne, jotka ovat lähettäneet minulle sähköpostia ja odottivat vastausta, lukevat tämän. Ehkä jonakin iltana tällä viikolla tai ensi viikolla pääsen poikkeamaan kotona sen verran, että ehdin vastata viesteihin.

Sain eilen toimittaa messun aamulla Karkun kirkossa ja illalla Sammaljoen kirkossa. Molemmat olivat mielestäni hyviä hetkiä. Erityisesti iloitsin, että Karkun kirkossa oli hyvin paljon väkeä, paljon nuoria ja nuoria perheitä ja monet tulivat Herran pöytään. Sammaljoen kirkon messun jälkeen tuntui hyvältä juoda seurakuntalaisten kanssa kirkkokahvit ja kuulla kuulumisia. Moni kävi puristamassa kättä ja toivotti siunausta ja varjelusta nyt alkaneeseen vaiheeseen elämässä.