perjantaina, helmikuuta 22, 2013

Toukokuussa Bengtskäriin ja Porkkalaan

Muutamana vuotena toukokuussa Sastamalasta on tehty miestenretki. Kolme vuotta sitten oltiin Kainuussa, kaksi vuotta sitten Viipurissa ja viime vuonna Tallinnassa. On mukava retkeillä niin, että joukossa on naisia. Mukava on retkeillä myös miesten joukolla. On hienoa, että matkalla on eri ikäisiä miehiä. Voidaan ehkä puhua asioista, joista ei niin puhuttaisi, ellei oltaisi miesten kesken. Uskon, että nämä retket ovat olleet tärkeitä. Uskon myös, että Jumala on puhutellut, koskettanut, hoitanut, antanut uskoa ja vahvistanut sitä.

Teimme joitakin päiviä sitten esitteen tämän kevään miestenretkestä. Se on tässä alla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

MIESTENRETKI
Hankoon, Bengtskäriin ja Porkkalaan


Matka hyvässä, mukavassa seurassa keväisellä Suomenlahden rannikolla

- Tutustumme oppaan johdolla Bengtskärin majakkasaareen ja Porkkalaan
- Majoittuminen Sjömansron keskuksessa

Lähtö Vammalasta Marttilan koulun edestä pe 24.5. klo 16.30, paluu su 26.5. klo 20. Hinta 185 e (matkat, majoitus, ruokailut, tutustumiset, muu ohjelma). Pojan alennus 25 %.

Matkanjohtajina Matti Hautamäki, Esko Mäki-Soini ja Jari Rankinen. Ilmoittautumiset Jarille (p. 045 359 7772 tai jari.rankinen@sley.fi) viimeistään pe 10.5.

Matkan järjestäjinä Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ja Vammalan seudun ev.lut. Kansanlähetys. Matka on Kansanlähetysopiston kurssi.