torstaina, helmikuuta 14, 2013

Mukava lahja

Minna antoi minulle joululahjaksi lahjakortin valokuvaamoon lemmikkikuvaukseen. Mukava lahja. Varmaan näin ystävänpäivänä sopii laittaa tänne kuvat, jotka eilen sain.

Ystävät ovat valtavan tärkeitä. Ystävyyssuhteita kannattaa hoitaa ja niille kannattaa antaa aikaa. Niistä saa paljon ja niissä voi antaa paljon. Raamatussa ovat nämäkin sanat: Älä hylkää ystävääsi, älä isäsi ystävää (Sananl 27:10). Ystävän sanat ovat nuorta hunajaa: makeat mielelle, virvoittavat ruumiille (Sananl 16:24). Paljon ystäviä - vähän ystävyyttä, tosi ystävä on enemmän kuin veli (Sananl 18:24).

Tärkeitä voivat olla myös karvaiset ystävät. Muutama vuosi sitten en varmaan olisi uskonut, että menen tällaiseen kuvaan. Muutumme ja elämä muuttuu.

2 Comments:

Blogger Hannu Kilpeläinen said...

Tosi hienoja kuvia, arvokkuudessa miun maun mukkaan. Olen mielihyvällä lukenut sinun kunnon harrastuksista metsästyksestä ja kalastuksesta ja kiintymyksestäsi upeaan mäyrikseen.

Metsästys on maailman ekologisin tapa ravinnon hankkimiseen. Siinä ajava mäyräkoira ihmisen parhaana ystävänä on todellinen Luojan lahja. Minä en itse - ehkä laiskuuttani - ole metsämies. Omistamani koirakin on seurakoirien aatelia, pieni mopsi. Sekin nauttii metsässä kulkemisesta ja haistelee innokkaasti kauriiden, hirvien, kettujen ja ilveksenkin jälkiä. Mutta metsästyskaveriksi siitä ei ole, vaikka em. elukoita nähdessään räkyttää ahkerasti. Eilen olin kesäresidenssini pihassa mopsini kanssa ja näin navettamme takana nuoren hirven, noin 100 metrin päässä. Mopsi ei sitä huomannut enkä edes yrittänyt saada sitä huomaamaan; tahdoin katsella hirveä mahdollisimman pitkään.

Mäyris yksillä, onni myös mopsinomistajilla.

Yst. Hannu Kilpeläinen
Tampere/Laitila

12:54 ip.  
Blogger Jari Rankinen said...

Kiitos Hannu! Onhan meillä paljon yhteistäkin :).

Jari Rankinen

2:42 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home