torstaina, elokuuta 09, 2012

Voiko kirjoittaa mitä vain? II

Kirjoitin eilen uutisesta Kankaanpään seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksesta tai kokouksen jälkeisistä tapahtumista. Satakunnan Kansan nettisivuilla julkaistiin eilen illalla uutinen, jossa kerrotaan, että kirkkovaltuuston puheenjohtajaa Jari Koskelaa nyrkillä lyönyt pyysi anteeksi Jari Koskelalta. Uutinen löytyy osoitteesta www.satakunnankansa.fi.

Varmasti hyvä, että asia on sovittu, pyydetty ja annettu anteeksi. Toisaalta olisi ollut hyvä, että olisi selvitetty, mitä todella tapahtui - siinä määrin vakavasta asiasta on kyse. Vakavaa on, mikäli hallintoelimen kokouksessa pahoinpidellään edustaja. Ja vakavaa on, mikäli lehdissä väitetään, että on tapahtunut pahoinpitely, jos kyseessä onkin vain toiseen koskettaminen.

2 Comments:

Blogger Hannu Kilpeläinen said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

12:47 ap.  
Blogger Jari Rankinen said...

Julkaisen tässä Esko Luoman lähettämän kommentin. Jostakin syystä hänen lähettämänsä kommentti ei tullut täällä näkyviin.

Jari Rankinen


Pahoinpitelijän näkemys

Keskustelin Kankaanpään Kirkkoneuvoston kokouksen 6.8.12 jälkeen Jari Koskelan kanssa,
eikö hän voisi käyttää johtajuuttaan Kirkon virallisen linjan jäsenten parissa ja lopettaa lapsellinen jatkuva kiistely.

Sanoin, että se on kuin puukolla iskisi Kirkkoherran selkään, kun te vouhkaatte tuollaisesta kuten tänä iltana. Samalla koputin kädelläni pari kolme kertaa hänen selkäänsä.

Jatkoimme vielä keskustelua tovin ja lähtiessämme toivotimme toisillemme siunausta.

Keskiviikkona vielä Koskelan selkä oli kipeä ja mustelmilla, mustelmia hän ei kuitenkaan suostunut pyynnöstäni näyttämään.
Minä pyysin anteeksi hänen yksilöllisyyttään loukannutta käytöstäni.

Jumala tietää totuuden.

Esko Luoma
kirkkovaltuutettu, Seurakuntaväen vaaliliitto, joka jää äänestyksessä aina vähemmistöön

2:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home