tiistaina, maaliskuuta 01, 2011

Messu jälleen ensi sunnuntaina

Kävin tänään Karkun evankelisella opistolla. Kun olin saanut tehtyä työni, kävin katsomassa salia. Sehän on ollut remontissa kaksi ja puoli viikkoa. Näytti hyvältä. Salia, salin takana olevaa luokkaa ja sakastia on maalattu, on tehty melkoisesti sähkötöitä, äänentoistoa on uusittu, uusia lamppuja kattoon on kiinnitetty, salin ja luokan välissä olevaa oviaukkoa on suurennettu ja loputkin lattiasta saa varmaan huomenna uuden pinnan.

Remontin takia kahtena sunnuntaina opiston salissa ei ole voitu pitää messua. Ensi sunnuntaina 6.3. jälleen voidaan. Tuntuu oikein hyvältä. Messussa saarnaa Tom Nyman, minä toimin liturgina, Salla Yli-Erkkilä on kanttori. Messu alkaa klo 11. Saarnan aikana on pyhäkoulu ja messun jälkeen juodaan kirkkokahvit. Lämpimästi tervetuloa! Sinua odotetaan mukaan.

Näyttää siltä, että uusia tuoleja emme vielä ensi sunnuntaiksi saa. Toivottavasti ne ovat salissa lähiviikkoina. Jos haluat ja sinulla on mahdollisuus osallistua tuolikeräykseen, se on vielä mahdollista. Keräyksestä kerrotaan lisää osoitteessa www.keokarkku.fi.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

2:07 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home