maanantaina, helmikuuta 07, 2011

Kalaretki heinäkuussaViime kesänä vedin kalaretken Enontekiön vesille. Samanlainen retki on tarkoitus tehdä ensi kesänä. Kalastamme joilla ja järvillä. Niissä on taimenia, harjuksia, haukia ja ahvenia. Näitä voi tavoitella lipoilla, uistimilla ja perhoilla.

Retkelle lähdetään maanantaina 11.7., paluu on lauantaina 16.7.

Majoitumme retkeily- ja leirikeskus Hetan kodalla. Syömme siellä päivittäin aamiaisen, lounaan ja ilta- tai yöpalan. Lounaalla teemme eväät kalaretkeä varten ja lähdemme muutaman hengen porukoissa kalastamaan eri kohteisiin. Illalla sauna on lämmin. Aamupalan ja lounaan välissä avaamme Raamatut ja olemme Sanan äärellä.

Mahdollisuus on myös käydä kalastamassa jäämeren rannalla. Tai tehdä pidempi retki erämaahan ja olla yö teltassa.

Hetan kodalla käytettävissämme on kaksi mökkiä, joissa kummassakin on neljä kahden hengen huonetta. Mökeissä on mm. kuivauskaapit.

Kalaretki maksaa 390 euroa. Hintaa sisältyvät matkat, majoittuminen omilla liinavaatteilla, ruokailut Hetan kodalla, sauna joka päivä, alueen kalastuslupa ja retken ohjelma.

Lähde mukaan! Voit ilmoittautua minulle sähköpostilla tai soittamalla - jari.rankinen@sley.fi, p. 045 359 7772. Retkelle voidaan ottaa 15 kalastajaa. Muutama paikka on vielä vapaana.