torstaina, lokakuuta 29, 2009

Raamattu- ja lähetyspäivät Sastamalassa

Pyhäinpäivän viikonvaihteessa Sastamalassa on raamattu- ja lähetyspäivät. Näillä päivillä on jo monen vuoden perinne. Ne järjestettiin ainakin jo silloin, kun muutimme 14 vuotta sitten Vammalaan. Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Vammalan osasto ja Vammalan Seudun Kansanlähetys järjestävät nämä päivät yhdessä.

Päivät alkavat pyhäinpäivänä lauantaina 31.10. klo 11 messulla Karkun evankelisella opistolla. Messun jälkeen Vammalan Luther-talossa (Valkamakatu 4) on ruokailu, raamattuopetus ja seurat.

Sunnuntaina 1.11. opistolla Karkussa on messu klo 11. Messun jälkeen opistolla on keittolounas ja kahvi. Näiden jälkeen päivä jatkuu rukoushuoneessa Liekolankatu 5:ssa raamattuopetuksella ja seuroilla.

Päiville on annettu otsikko Jeesukseen uskovan taisteluvarustus. Toisen raamattuopetuksen aihe on "Emmehän taistele ihmisiä vastaan" ja toisen "Ottakaa yllenne Jumalan taisteluvarustus". Sanaa ovat jakamassa Päivö Parviainen, Heikki Lehtimäki, Ari Paavilainen, Markus Malmivaara, Erkki Koskenniemi, Lauri Salminen ja tämän nettipäiväkirjan pitäjä. Musiikkia esittävät Kannelmiehet Jouni Bäckmanin johdolla, Antero ja Mikael Forss, Olena Sandholm ja Katriina Mäki-Soini.

Erityisen iloinen olen siitä, että Päivö Parviainen jaksaa edelleen kulkea ja julistaa. Päivöllä on ikää jo reilusti yli 90 vuotta. Ja siitä olen hyvin iloinen, että kaksi kirkkomme herätysliikettä yhdessä järjestää tällaisen tapahtuman.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Päivät on tarkoitettu meille kaikille.