tiistaina, lokakuuta 21, 2014

Vaalit, juhla ja kettu

Kerroin aiemmin, että olen ehdolla seurakuntavaaleissa. Mietin pitkään, olisinko käytettävissä ehdokkaaksi, enkä oikein osannut kieltäytyä. Eilen illalla Vammalan seurakuntatalossa oli Hanna Ekolan ja Virpi Salon sekä lapsikuoron konsertti, joka oli samalla seurakuntavaalien tilaisuus. Konsertissa oli aika pitkä väliaika, jonka aikana oli mahdollisuus jutella ehdokkaiden kanssa. Väkeä seurakuntatalolla oli mukavasti ja konsertti oli oikein hyvä. Ensi perjantaina 24.10. klo 18 Radio Iskelmä Sastamalassa (101,2 MHz)lähetetään kuvitteellinen kokous, jossa käsitellään seurakunnan asioita ja tehdään päätöksiä. Kultakin ehdokaslistalta on kokouksessa kaksi ehdokasta. Olen mukana. Kuvitteellinen kokous voi olla paljon mielenkiintoisempi tapa tutustua ehdokkaisiin, heidän ajatuksiinsa ja tavoitteisiinsa kuin perinteinen vaalipaneeli.

Eilen oli myös Valtakunnallista Evankeliumijuhlaa valmisteleva kokous. Suunnittelimme juhlan ohjelmaa. Minusta aika monia asioita Evankeliumijuhlan ohjelmassa kannattaisi uudistaa. Voi olla, että haluan uudistaa sellaistakin, mitä ei pitäisi. Ohjelma on vielä suurelta osin vaiheessa. Uskon, että siitä tulee hyvä. Juhla alkaa - jos Jumala suo - perjantaina 26.6. ja jatkuu lauantaina ja sunnuntaina. Olet lämpimästi tervetullut!

Menneellä viikolla minulla oli ja tällä viikolla on muutama kesälomapäivä. Syksylläkin on mukava olla kesälomalla - ja sille, joka harrastaa metsästystä, syksy on tietysti oikein hyvä aika pitää lomaa. Perjantaiaamuna täällä oli viitisen astetta pakkasta. Felix ajoi kettua kymmenisen minuuttia ja sille ammuttiin ensimmäinen saalis. Saalis ei ole metsästyksessä tärkeintä mutta on sitä joskus mukava saada. Ketun turkki on nyt suolattu ja odottaa lähettämistä käsittelyyn. Sen jälkeen siitä on tarkoitus tehdä lakki. Muisto hienosta pakkasaamusta.