keskiviikkona, maaliskuuta 06, 2013

Teologiset päivät - tervetuloa!

Elokuuhun on vielä pitkä aika. Silti muistutan jo nyt teologisista päivistä Karkun evankelisella opistolla elokuussa. Päivien esittely ja ohjelma löytyvät osoitteesta www.sley.fi/teologisetpaivat2013.

Päivät alkavat sunnuntaina 11.8. ja päättyvät tiistaina 13.8. Luennoitsijoina, opettajina ja keskustelijoina ovat mm. professori Phillip Cary Yhdysvalloista, Antti Mustakallio, piispa Olavi Rimpiläinen, Aleksi Kuokkanen, Iiro Vilja, Olli-Pekka Vainio, Timo Nisula, Emil Anton, Ilmari Karimies, Soili Haverinen, Timo Laato, Elina Takala, Niina Lehtimäki, Timo Pöyhönen, Essi Tuomala, Tom Säilä, Ville Auvinen ja Pekka Huhtinen.

Olet lämpimästi tervetullut! Ilmoittaudu Karkun evankeliselle opistolle. Ilmoittautua voi jo nyt.

Olen tämän viikon Enontekiöllä. Täällä on mukava hiihtoleiri. Tänä aamuna pakkasta oli vähän yli 30 astetta. Iltapäivällä sitä varmaan on vähän yli 10. Aurinko lämmittää jo paljon. Olen viikon aikana lukenut Phillip Caryn - siis tämän professorin jonka saamme luennoitsijaksi teologisille päiville - vasta suomeksi julkaistua kirjaa Hyvä uutinen huonoille kristityille. On erinomainen kirja.