keskiviikkona, marraskuuta 02, 2011

Armoa omistamaan

Monena vuotena pyhäinpäivän viikonloppuna Vammalassa on ollut tapahtuma, jota on kutsuttu raamattu- ja lähetyspäiviksi. Tämä tapahtuma on tänä vuonna ensi viikonvaihteessa. Tapahtuman otsikoksi on annettu Kaikki saavat tulla armoa omistamaan.

Launtaina 5.11. klo 11 aloitamme messulla Karkun evankelisella opistolla (Mainiementie 50). Messun jälkeen opistolla on mahdollisuus syödä keittolounas ja juoda kirkkokahvit.

Lauantaina klo 14 jatketaan Vammalan Luther-talossa (Valkamakatu 4). Ensiksi on raamattuopetus aiheesta Tule Jeesuksen luo - siis minne ja miksi? Raamattuopetuksen jälkeen on kahvit ja seurat.

Sunnuntaina 6.11. klo 11 on messu opistolla Karkussa. Ja keittolounas ja kirkkokahvit. Klo 14 jatketaan Vammalan seurakuntatalon rantasalissa (Asemakatu 6). Raamattuopetuksen aihe on Elää Jeesuksen omana - mitä se on? Opetuksen jälkeen juodaan kahvit ja pidetään seurat.

Tapahtumassa puhuvat, opettavat, toimittavat messun, laulavat tai juontavat ainakin seuraavat: Markus Malmivaara, Erkki Koskenniemi, Matti Rusama, Antero Forss, Kannelmiehet, Pasuuna, Seppo Laaksonen, Matti Hautamäki ja tämän nettipäiväkirjan pitäjä. Tapahtuman järjestävät Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Vammalan osasto ja Vammalan seudun ev.lut Kansanlähetys.

Tule mukaan. Olet lämpimästi tervetullut.