sunnuntaina, tammikuuta 16, 2011

Raamattuluentoja ja tuoleja saliin

Ylihuomenna tiistaina 18.1. Vammalan Luther-talolla alkaa tämän talven ja kevään Raamattu tutuksi -luentosarja. Illoissa puhutaan ajankohtaisista ja tärkeistä uskomme asioista. Ensimmäisellä kerralla selvitellään näitä kysymyksiä: Mitä tehdä, kun ystävä lankeaa? Voiko toista nuhdella? Miten se pitäisi tehdä? Kahden viikon kuluttua 1.2. ovat vuorossa tällaiset kysymykset: Miksi homoseksuaalisuudesta puhutaan kirkossa paljon? Mitä Raamattu opettaa siitä? Voiko pastori rukoilla homosuhteen puolesta?

Olet lämpimästi tervetullut iltoihin. Vammalan Luther-talon osoite on Valkamakatu 4. Illat alkavat klo 18.30. Sitä ennen on tarjolla kahvit. Opettajina ovat Erkki Koskenniemi ja tämä nettipäiväkirjan kirjoittaja. Iltoihin kuuluu opetus aiheesta sekä keskustelua.

* * *

Karkun evankelisen opiston salissa tehdään remontti helmikuussa. Salin ilme muuttuu melkoisesti ja sellaiseksi, että se on nykyistä vielä enemmän kirkkosalin kaltainen. Arkkitehti Erkki Pitkäranta on laatinut suunnitelman salin kunnostuksesta.

Tarkoitus on, että saliin hankitaan uudet tuolit. Ja salin vanhat tuolit siirretään opiston luokkiin. Uusia tuoleja tarvitaan 200 kappaletta. Voisitko ostaa saliin yhden uuden tuolin? Yksi tuoli maksaa 90 euroa. Tai ehkä voit hankkia tuolin yhdessä jonkun toisen kanssa. Maksun tuolista voi maksaa tilille Karkun Osuuspankki 511307-2523. Maksun viestiin tulisi kirjoittaa "Juhlasalin tuolit". Hankkeesta kerrotaan Karkun evankelisen opiston nettisivuilla.

Sunnuntaina 6.3. remontin pitäisi olla takana. Lämpimästi tervetuloa messuun silloin. Ja toki monta kertaa jo ennen tuota päivää. Ensi sunnuntaina 23.1. saamme vierailevaksi saarnaajaksi kirkkoherra Keijo Rainerman Kankaanpäästä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

10:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home