keskiviikkona, lokakuuta 20, 2010

Suuri voima

Jumalan sanassa on suuri voima. Osoituksia siitä olemme nähneet viime päivinä. Televisio-ohjelmassa kansanedustaja ja puoluejohtaja sanoi muutaman lauseen siitä, mitä Raamattu sanoo. Ja tästä syntyi valtava kohu. Moni, joka tavallisesti käyttäytyy rauhallisesti ja asiallisesti, on käynyt uskomattoman kovilla kierroksilla. Moni on ollut raivoissaan ja päästänyt suustaan, mitä luultavasti myöhemmin itsekin katuu. Sen kimppuun, joka rauhallisesti kertoi Jumaalan sanan kannan, on hyökäytty tavoilla, joita on ollut vaikea uskoa todeksi. On vaikea uskoa, että jonkun ihmisen ajatukset ja niiden lainaaminen saisivat aikaan tällaisia reaktioita. Jumalan sana toisinaan saa aikaan tällaista. Siinä on ihmeellinen voima.

1 Comments:

Blogger Timo Koivisto said...

Kyllä. Hyvin samansuuntaisia ajatuksia myös täällä päin.

Periaatteessa Räsänen ei sanonut mitään uutta, eikä mitään sellaista, mitä ei tämän asian tiimoilta olisi julkisuudessa todettu jo aiemminkin. Se, että nyt syntyy tällainen kohu, kertoo mielestäni kahdesta asiasta:

- Jumalan Sanassa on voima, niinkuin Jari Rankinen kirjoitti

- nyt siihen reagoidaan eri tavalla (so. vihamielisemmin) kuin aiemmin eli olemme ilmeisesti tulemassa/tulleet jonkinlaiseen aiemmin kokemattomaan murrosvaiheeseen

En haluaisi sanoa kyseessä olevan yksi rajapyykki lisää luopumuksen tiellä, mutta pahalta näyttää...

Timo Koivisto
Lahti

2:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home