sunnuntaina, toukokuuta 18, 2008

Ehtoollinen pitkästä aikaa

Tänään Karkun evankelisella opistolla saatiin parin kuukauden tauon jälkeen viettää jälleen Herran pyhää ehtoollista. Sain useita terveisiä messusta. Monet olivat hyvin kiitollisia, että saivat pitkästä aikaa nauttia Kristuksen ruumiin ja veren. Sali oli ollut liki täynnä - noin 200 osallistujaa. Kiitos Jumalalle! Ensi sunnuntaina opistolla on sanajumalanpalvelus.

Olimme eilen ja tänään Minnan kanssa Porvoossa ja Kymenlaaksossa. Lauantaina lomailimme Porvoossa, sunnuntaina olimme messussa ja ystävien luona Kouvolassa ja Valkealassa. Joskus talvella sain kutsun saarnata Paulus-yhteisön jumalanpalveluksessa. Kiitos että sain palvella tässä tehtävässä. Tehtävä oli mieluinen senkin takia, että tiedän monien tässä yhteisössä rukoilleen minun ja perheemme puolesta menneen kahden vuoden aikana. Lämmin kiitos myös Mari ja Petri Hiltuselle. Oli hienoa vierailla kauniissa kodissanne, syödä yhdessä ja puhua - kokemuksistamme, tulevaisuudesta, kirkostamme, luterilaisesta uskostamme, Jumalan huolenpidosta ja monista muista asioista. Hyvän Herramme siunausta elämäänne ja vaivannäköönne Jumalan viinitarhassa.

1 Comments:

Blogger Mari Hiltunen said...

Minna ja Jari!

Kiitos teille vierailustanne! Oli ilo tavata ja nähdä, miten hyvin Jumala kuitenkin on teitä kaiken myllerryksen keskellä hoitanut. Hän varmasti tekee sen jatkossakin.

"Herran armoa on se, että vielä elämme, hänen laupeutensa ei lopu koskaan." Valit.3:22

"Kyyneleesi vaikka vuotais
niin kuin pilvet vuotavat,
Siionille vaikka suotais
vaiheet kaikkein vaikeimmat,
älä pelkää kuitenkaan,
ei hän hylkää kirkkoaan,
Herra, armon, voiman tuoja,
seurakunnan kilpi, suoja."
Virsi 179:4

Mari ja Petri Hiltunen, Valkeala

10:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home