lauantaina, toukokuuta 02, 2015

Voisitko tehdä?

Ensi kesänä - jos Taivaan Isä suo - Sastamalassa on Valtakunnallinen Evankeliumijuhla. Odotamme juhlaan 15.000 vierasta. Juhla alkaa perjantaina 26.6. ja päättyy sunnuntaina. Juhlan nettisivut ovat osoitteessa www.evankeliumijuhla.fi.

Voisitko tehdä nämä neljä:

- Muista juhlaa rukouksissa. Kunpa olisi paljon niitä, jotka rukoilevat juhlan puolesta. Sillä, että rukoillaan, on suuri merkitys. Jos on rukousta, on paljon muutakin.

- Tule juhlaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Olet sydämellisesti tervetullut.

- Onko sinulla ystävä, jonka voisit kutsua juhlaan, ehkä yhdessä kanssasi? Kutsu ihmeessä. Tehokkain mainos ja kutsu on, että ystävä kertoo ja kutsuu.

- Juhlassa tarvitaan suuri joukko talkoolaisia. On paljon erilaisia tehtäviä. Voitko olla yksi talkoolainen? Se, että tekee jotakin juhlan hyväksi vaikka vain pari tuntia, merkitsee paljon. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua juhlan nettisivuilla tai lähettämällä sähköpostia juhlan talkoovastaavalle - markku.yli-erkkila@keokarkku.fi.

Tuntuu oikein mukavalta ajatella, että Evankeliumijuhla täällä Sastamalassa on hieman alle kahden kuukauden kuluttua. Näemmehän.