perjantaina, helmikuuta 28, 2014

Tarvitsemme myös lepoa

Matka voi olla monella tavalla hyvin virkistävä. Ruumis ja mieli saavat levätä ja lepoa tarvitsemme. Ehkä oppii uutta. Toisten seura voi hoitaa. Voi saada voimia ja eväitä myös uskolle. Usko voi vahvistua ja matkan jälkeen ehkä jaksaa paremmin elää arkea, tehdä työtä - mikä se kullakin on - ja rakastaa.

Mitä jos lähtisit jollekin seuraavista matkoista? Tai vaikka useammille.

Hiihto- ja raamattuviikko Hetan Kodalla Enontekiöllä la 29.3. - la 5.4.2014

Kirkkaat Lapin hanget, paljon hyvin hoidettuja latuja, tuntureita, kahvit autiotuvalla, lepoa, rauhaa, mukavaa seuraa, lämmin sauna, kylmä avanto ja hyvää ruokaa. Aamulla ja illalla hiljennymme Sanan äärellä. Mahdollisuus myös lasketella. Majoittuminen Hetan Kodalla (www.hetankota.fi)Ounasjärven rannalla Ounastunturin kupeessa.

Matkanjohtajina Pentti Rantanen ja Jari Rankinen. Hinta 560 euroa, johon sisältyvät matkat ja täysihoito Hetan Kodalla (5-12 -vuotiaat -50%, opiskelijat -15%). Linja-auto lähtee Huittisista ja ajaa Sastamalan ja Tampereen kautta pohjoiseen. Muutama paikka on vielä vapaana.Miestenretki Savonlinnaan pe 23. - su 25.5.2014

Suomen metsämuseo Lusto, Salpalinja, maailman suurin puukirkko, salainen paikka josta lähti suuri määrä Raamattuja itään, Olavinlinna ja HakoApaja. Majoittuminen Savonlinnan seurakunnan Hirvaslahden leirikeskuksessa. Hinta 185 euroa (matkat, majoitus, ruokailut, tutustumiset ja muu ohjelma). Lähtö Vammalasta perjantaina klo 16 ja paluu sunnuntaina noin klo 20.30. Matkanjohtajina Matti Hautamäki, Esko Mäki-Soini ja Jari Rankinen.Kalaretki pohjoiseen

Lähde kalastamaan Enontekiön vesille taimenia, harjuksia, haukia ja ahvenia. Ja Jäämereltä turskia ja seitejä. Suuria saaliita ei voi luvata mutta kokemuksia, hienoja maisemia ja upeaa luontoa kyllä.

Retkelle lähdetään ma 7.7.2014, paluu on la 12.7. Majoittuminen Hetan Kodalla. Yhtenä päivänä käydään Norjassa Jäämeren rannoilla. Päivittäin ollaan Sanan äärellä. Hinta 425 euroa (matkat, täysihoito Hetan Kodalla, alueen kalastuslupa ja retken ohjelma). Retken johtajana Jari Rankinen. Mukaan mahtuu 15 kalastajaa, muutama paikka vapaana.Matka Israeliin keväällä 2015

Israel muinoin ja nyt. Galilea - siellä missä Jeesus kulki, opetti, teki ihmeitä ja kohtasi ihmisiä. Jerusalem - Herramme kärsimys, kuolema ja tyhjä hauta. Miltä näyttää tulevaisuus Lähi-idässä? Miksi Israel on menestynyt sodissa niin hyvin? Miksi juutalaisia on vainottu? Kuollutmeri, Masada, Itkumuuri, Vainojen museo, Getsemane ja paljon muuta.

Lähtö su 12.4. ja paluu su 19.4.2015. Matkanjohtajina everstiluutnantti Timo Vehviläinen ja Jari Rankinen. Matkan hinta noin 1490 euroa, retkipaketti noin 300 euroa. Oppaana Marjaana Rissanen. Matkanjärjestäjänä Toiviomatkat.Mielelläni kerron näistä matkoista lisää ja minulle voi ilmoittautua - puh. 045 359 7772 ja jari.rankinen@sley.fi.