perjantaina, marraskuuta 22, 2013

Häät

Huomenna lauantaina on pojistamme vanhemman häät. Hänet vihitään viehättävän Sonjan kanssa. Olemme hyvin iloisia tästä juhlasta.

Tällaiset juhlat kertovat, miten nopeasti aika kuluu. Tuntuu, että vasta oli Juhon kastejuhla Tampereen Luther-talossa ja vasta hän aloitti koulun. On niin totta, mitä Raamattu sanoo: meidän aikamme on lyhyt.

Avioliitto merkitsee tuoreelle avioparille opettelua. Opettelua tarvitsemme mekin Minnan kanssa - mitä on olla anoppi ja appi. Miten olla tässä uudessa roolissa, miten ehkä tukea puuttumatta toisten elämään väärällä tavalla? Näitä opetellaan ja ehkä opitaan vähitellen.

"Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Rakkaat ystävät! Kun Jumala on meitä näin rakastanut, tulee meidänkin rakastaa toisiamme. Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Mutta jos me rakastamme toisiamme, Jumala pysyy meissä ja hänen rakkautensa on saavuttanut meissä päämääränsä." (1 Joh 4)

1 Comments:

Blogger Harri Manninen said...

Onnittelut "avioliittoleiriluennoitsijalle"

8:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home