tiistaina, maaliskuuta 19, 2013

Tabletteja ja magneettivyö

Silloin tällöin minua on vaivannut selkäkipu. Joskus kipu selän alaosassa on melkoinen ja varsinkin kun selkä tai jalat ovat kivun kannalta sopivassa asennossa. Viime viikkoina tämä vaiva taas vaivasi. Monena aamuna kävely oli aika työlästä.

Soitin työterveysasemalle. Parinkymmenen minuutin jonotuksen jälkeen kerrottiin, että sen päivän lääkäriajat on jaettu - ne olivat menneet tuon parinkymmenen minuutin aikana aamukahdeksan jälkeen - ja pyydettiin soittamaan seuraavana aamuna. Seuraavana aamuna sain saman vastauksen. Sanottiin myös, että jos kipu on oikein kova, voin mennä terveyskeskuksen vastaanotolle. Seuraavana aamuna en soittanut. Löysin vanhan reseptin, jonka olin syksyllä saanut samaan vaivaan, ja hain apteekista tulehduskipulääkkeitä. Söin niitä muutaman päivän mutta kipu ei lakannut.

Sitten menin luontaistuotekauppaan, jollaisessa en varmaan ole ennen käynyt. Tuttu myyjä möi tabletteja ja leveän magneettivyön. Selkä on nyt paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Olen vähän ihmeissäni mutta hyvin tyytyväinen.

2 Comments:

Blogger Antero said...

Jumalan terve. Keminmaasta olit meillä aikoina pappina,minulla on usein särkyjä kävelessä tai muutenkin.Olen ajatelut jumalla antaa voimia sen kestämiseen,näin on tapahtununt,en syö särky lääkeitä kovempaan särkyyn.Jeesus on antanut voimia kestää liikuessa.Jumalan siunausta.
taisto.erholtz@gmail.com

8:16 ap.  
Blogger tytti said...

Hei,

MInkä merkkinen magneettivyö tuo ostamasi on? Mistä luontaistuotekaupasta ostit ja paljonko maksoi? Tilasin Select -verkkokaupasta vähän aikaa sitten sellaisen mustan magn.vyön, maksoi n. 20 e ja siinä on 16 magneettia. Siitä on ehkä pieni apu ollut, mutta enemmänkin saisi olla, joten jos tuo hankkimasi on erilainen, niin mielelläni koittaisin sellaistakin?

7:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home