keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Kaksi hienoa mahdollisuutta

Ehkä mietit, mitä tekisit tänä syksynä. Ehkä et saanut opiskelupaikkaa, jota tavoittelit. Tai muusta syystä mietit, mitä tekisit. Mitä jos lähtisit opiskelemaan Karkun evankeliselle opistolle? Maanantaina 30.8. siellä alkaa kaksi kurssia: raamattukurssi ja gospellinja. Raamattukurssista kerrotaan lisää osoitteessa keokarkku/raamattukurssi ja gospellinjasta osoitteessa keokarkku/gospellinja. Suosittelen näitä kursseja. Voi olla, että niiden myötä Jumala antaa paljon sellaista, mitä olet kaivannut elämääsi. Toimi nopeasti ja vielä ehdit mukaan.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Yhtään raamattukurssia väheksymättä haluaisin ammattimuusikkona vielä kehua tuota mahdollisuutta opiskella gospellinjalla. Kysymyksessä on maassamme harvinainen yhdistelmä: monipuolista ja pätevää opetusta niin musiikin kuin raamattutiedonkin alalla.

Jos lukijoilla on esim. tuttavaperheissä nuoria, joilla on välivuosi edessä, vinkatkaapa tästä vaihtoehdosta. Vieläkin ehtii mukaan, ja linja todellakin toteutuu - viime vuosi oli pioneerien vuosi - mistä hurraahuudot ja hallelujat päälle!

Jari, tuo tekstissä oleva linkki gospellinjalle ei näytä toimivan. KEO:n sivuilta tiedot kyllä löytyvät.

Ilpo Vuorenoja, Jyväskylä

8:00 ip.  
Blogger Jari Rankinen said...

Kiitos Ilpo. Nyt linkki toimii.

Jari Rankinen

7:11 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home