maanantaina, heinäkuuta 19, 2010

Kalaretkellä Lapissa

Menneellä viikolla olin Enontekiöllä yhdessä 15 miehen kanssa. Olimme siellä kalaretkellä. Lähdimme maanantaina ja palasimme lauantaina.

Kalaa tuli heikosti. En ole ollut Lapissa kalastamassa noin heikolla kalojen syönnillä moniin vuosiin. Mutta olihan retken päivissä paljon muutakin kuin kalan saaminen: Lapin maisemia, jotka monin paikoin ovat todella hienoja, mukavaa yhdessäoloa, saunomista, uimista kylmissä vesissä, Raamatun äärellä olemista, selviytymistä haasteellisistakin paikoista, hyvää ruokaa Hetan Kodalla, keskusteluja pienemmistä ja suuremmista asioista, lintupoikueiden tarkkailua ja uskonyhteyttä.

Ensi vuonna on tarkoitus järjestää vastaava retki. Varmaan retken ohjelmaa vielä vähän kehitellään. Retki on luultavasti viikolla 28. Viikko alkaa maanantaina 11.7. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun (jari.rankinen@sley.fi tai 050 571 4797) ja kerron lisää. Mukaan mahtuu noin 15 osallistujaa. Matka maksaa noin 380 euroa. Hinta sisältää matkat, majoittumisen Hetan kodalla, ruokailut siellä, alueen kalastusluvan ja retken ohjelman.

Alla joitakin kuvia menneeltä viikolta.