torstaina, helmikuuta 25, 2010

Terveisiä Vuontispirtiltä

Lähdimme viime lauantaina Satakunnasta ja Pirkanmaalta kohti Lappia. Perillä olimme illalla, ja nyt täällä on nautittu neljä päivää. On hiihdetty, lasketeltu, saunottu, syöty hyvää ruokaa, oltu yhdessä, levätty ja seurattu urheilua olympilaisissa. On luettu Sanaa ja keskusteltu siitä. Aiheenamme on Ensimmäinen Pietarin kirje. Välillä pakkasta on ollut noin 30 astetta. Sellaisellakin ilmalla ulkoilu Lapissa on aivan mahdollista.

Eilen pakkasta on alle 20. Hiihdin muutamien matkatovereideni kanssa Hannukurun autiotuvalle ja takaisin. Autiotuvalla joimme totta kai kahvit tulen humistessa kaminassa. Olemme majoittuneet Vuontispirtillä komean tunturin, Vuontiskeron, kupeessa.

Tässä muutama kuva maisemista täällä.

Ensi vuonna on tarkoitus tehdä samanlainen matka samoihin maisemiin. Tervetuloa mukaan!

1 Comments:

Blogger Hannu Kilpeläinen said...

Upeita kuvia ja varmasti hieno luonto Lapissa. Kotona Karjalassa metsäiset vaarat peittoavat kylläkin lappilaiset maisemat. Makuasia, mutta salaperäiset metsät lumisilla vaaroilla kätkevät enemmän jännittäviä salaisuuksia kuin paljaat tunturinlaet. Runokarjalan kätköissä syntyivät kalevalaisen maailman mytologia, iänelläitkeminen ja hirsitsasounien karu mutta rikas jumalanpalveluselämä.

Hannu Kilpeläinen
Tampere

8:39 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home