perjantaina, kesäkuuta 19, 2009

Otti pois maailman synnin

Tänään on juhannusaatto ja huomenna Johannes Kastajan päivä. Nähdessään Jeesuksen Johannes Kastaja osoitti häntä ja sanoi: "Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!" (Joh 1:29).

Nyt voimme osoittaa Jeesusta ja sanoa: - Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka otti pois maailman synnin. Kun Johannes Kastaja näki Jeesuksen, Jeesuksen kuolema oli vielä edessä. Nyt Golgatan tapahtumat ovat tapahtuneet, ja siksi voimme sanoa, että maailman synti on otettu pois. Kaikkien kaikki synnit on sovitettu. Kaikkien kaikki synnit on annettu anteeksi. Jumala on nyt sovitettu Jumala. Tämä koskee myös sinua, koska olet osa tätä maailmaa. Synnin syntisi on annettu anteeksi. Tähän saat tarttua sellaisena kuin olet. Ja omistat syntien anteeksisaamisen, olet Jumalan lapsi ja matkalla taivaaseen.

Tänään on juhannusaaton juhla Sastamalan Illossa Seija ja Esko Poutalassa (Sirkiäläntie 19). Juhlaan kuuluu myös iltakirkko ja ehtoollisenvietto Illon rukoushuoneessa. Juhla alkaa klo 18 ja iltakirkko klo 21. Iltakirkon jälkeen Poutalassa soittaa bändi nimeltä AOC. Musiikki taitaa olla paremmin nuorille. Toki myös me vanhemmat olemme tervetulleita kuuntelemaan. Toivottavasti illalla ei sada ja saadaan sytytettyä kokko.

Sunnuntaina 21.6. on kesäjuhla Vammalan Luther-talossa. Juhla alkaa klo 13. Tähänkin juhlaan olet lämpimästi tervetullut.

Toivotan sinulle hyvää, siunattua juhannusta. Katso: Jumalan Karitsa, joka otti pois sinunkin syntisi.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

12:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home