perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Olet tervetullut

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraaviin tilaisuuksiin:

- Tänään perjantaina on Vammalan Luther-talossa (Valkamakatu 4) konsertti. Konsertissa kuullaan hengellistä musiikkia lännestä ja Venäjältä. Musiikista vastaavat Svetlana Musina ja Nina Dzhidzhihija. Konserttiin on vapaa pääsy, kolehti kootaan lähetystyölle Venäjällä. Konsertti alkaa klo 18.30.

- Ensi sunnuntaina 11.1. on messu Karkun evankelisen opiston salissa. Messun toimittaa Erkki Koskenniemi ja minä pidän saarnan. Messu alkaa klo 11. Messussa saarnan aikana on pyhäkoulu ja sen jälkeen juodaan kirkkokahvit.

- Ensi viikolla alkavat Raamattu tutuksi -luennot Laviassa, Vammalassa ja Porissa. Ilta Laviassa alkaa maanantaina 12.1. klo 18.30. Paikka on Lavian seurakuntatalo ja tuon illan aihe on Millaisia olemme? Mikä on Raamatun ihmiskuva? Tiistaina 13.1. klo 18.30 Vammalan Luther-talossa alkaa luentosarja Paavalin ensimmäisestä kirjeestä korinttilaisille. Ensimmäisen illan aihe on Puhe rististä - Jumalan voima. Torstaina 15.1. klo 18 alkaa luento- ja keskusteluiltojen sarja Sleyn Porin rukoushuoneessa (Varvinkatu 3). Ensi viikon illan aihe on Kuka on Pyhä Henki? Mitä uskomme Pyhästä Hengestä?

Niin, lämpimästi tervetuloa.