keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Ripari

Olin tänään kokouksessa, jossa puhuimme ensi kesän rippikouluista. Tarkoitus on, että taas ensi kesänä pääsen rippikouluun. Rippikoulun vetäminen on hyvin vaativa, haastava ja vastuullinen tehtävä. Toisaalta se voi olla myös hyvin palkitsevaa työtä.

Vedän ensi kesänä - jos Jumala suo - rippikoululeirin Karkun evankelisella opistolla yhdessä Evankelisten opiskelijoiden pääsihteerin Anne Hopeavuoren kanssa. Tämä rippikoululeiri alkaa tiistaina 21.7. ja päättyy konfirmaatiomessuun sunnuntaina 2.8.

Tiedätkö jonkun, joka miettii, missä kävisi rippikoulun kesällä 2009? Tämä on yksi hyvä vaihtoehto. Voisitko suositella tätä leiriä hänelle? Leirille voi ilmoittautua Karkun evankeliselle opistolle, puh. 03-5134 151. Leirillä on vielä muutama paikka vapaana.

Tästä ja muista Sleyn rippikoululeireista kerrotaan lisää Sleyn nuorisotyön nettisivuilla http://nuoriso.sley.fi/html/fi/140.html. Juuri tästä leiristä voi kysyä lisää minulta sähköpostitse jari.rankinen@sley.fi tai puhelimella 050-571 4797.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

12:17 ip.  
Blogger Viher-Tuomo said...

Heippa Jari.

Taas tässä näköjään testataan, kuinka hyvin kestät kritiikkiä - olkoon se vaikka asiatontakin. Varmasti monet kokevat heihin itseensä kohdistuneen kritiikin asiattomana, vaikka se jonkun mielestä saattaisi olla asiallistakin.

Ei Herra meille helppoa elämää luvannut. Pieneksi rohkaisuksi lue vaikka tästä. Linkki vie erääseen blogiin, jota säännöllisesti luen.

Siunattua syksyä! :)

Tuomo Viherjuuri, Hki

1:51 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

3:23 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home