maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Luther-koulu

Sain viime torstaina teologian tohtori Erkki Koskenniemeltä tällaisen viestin:

"Martti Lutherin opetusten tuntemus on huvennut meidän maassamme. Kuitenkin hänen kirjoituksillaan olisi todella paljon kysyntää sekavana aikanamme. Meillä ei ole varaa hukata perintöämme.

Marraskuun 10. päivä alkaa Evankeliumiyhdistyksen Luther-koulu: Siihen ilmoittautuneet saavat kerran kahdessa viikossa sähköpostissa lyhyen katkelman Lutherin teksteistä. Monille riittää teksti ja sen lukeminen, mutta siitä on myös mahdollista keskustella.

Luther-kouluun ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.sley.fi/luther-koulu/. Nyt on tarkoitus lähteä kiipeämään puuhun aivan tyvestä, eli mitään ennakkotietoja ei tarvita. Mukaan kutsutaan nuoria ja vanhoja, oppineita ja oppimattomia - yksinkertaisesti kaikkia niitä, jotka ovat valmiita oppimaan jotakin Lutherilta. Laitathan sanaa kiertämään: Nyt on tarjolla yhteislähtö!

Luther-koulun toteuttavat pastori Johan Helkkula (Keminmaa) ja pastori Erkki Koskenniemi (SLEY). Koulu on osallistujille maksuton."

Ilmoittaudun hetki sitten. Etkö tekisi samalla tavalla?

3 Comments:

Blogger okl said...

Erinomainen juttu. Ilmoittauduin minäkin mukaan. Toivottavasti Lutherin Vähäkatekismusta ja siihen liittyvää Kristinoppia käytetään vielä materiaalina rippikouluissa ainakin jossain. Itse koin kirkkomme uuden katekismuksen pettymyksenä. Elämämme kallein asia on sen arvoinen, että se opetetaan elämämme kalleimpana asiana.

Olli Lehto
Kangasala

12:29 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

9:48 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mäkin ilmoittaudun tutkimaan Lutherin teosta:

"Juutalaiset ja heidän valheensa."

Blogiltani löytyy Lutherin teesejä enemmänkin.

Tavataan kaikki Luther-koulussa!

9:29 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home