sunnuntaina, elokuuta 24, 2008

Taas ensi sunnuntaina

Tämä sunnuntai oli sikäli poikkeuksellinen, ettei Karkun evankelisella opistolla ollut tänään jumalanpalvelusta. Opiston sali oli luvattu muuhun käyttöön eikä siksi saliin voitu kokoontua viettämään jumalanpalvelusta. Ensi sunnuntaina 31.8. on taas jumalanpalvelus ja siitä eteenpäin joka sunnuntai. Ensi sunnuntain jumalanpalvelus on messu. Se alkaa klo 11. Tervetuloa!

Ensi sunnuntaina ja siitä eteenpäin joka sunnuntai on jälleen mahdollisuus ruokailla opistolla jumalanpalveluksen jälkeen. Ruokailun hintaa jouduttiin hieman korottamaan. On puhuttu paljon ruoan kallistumisesta. Todella hyvä ja monipuolinen ateria maksaa aikuiselle 12 euroa, alle 15-vuotiaalle 6 euroa, perhelippu on 30 euroa. Ruokailuun pitäisi ilmoittautua viimeistään sunnuntaita edeltävänä tiistaina. Ilmoittautua voi soittamalla numeroon 03-5134 301. Kirkkokahvit voi juoda opistolla ilman ilmoittautumista.

Ensi viikonvaihteessa opistolla on isien ja poikien leiri. Leirille on ilmoittautunut hienosti väkeä. Vielä muutama mahtuu mukaan. Kirjoitin tästä leiristä enemmän nettipäiväkirjassani 2.8. Ensi tiistai on myös leirille viimeinen ilmoittautumispäivä. Leirille ilmoittaudutaan soittamalla numeroon 03-5134 151.

Ensi sunnuntain messuun ovat erityisen tervetulleita niiden isien ja poikien kotiväki, jotka ovat leirillä. Messun jälkeen on mahdollisuus syödä yhdessä isien ja poikien kanssa. Viimeistään tiistaina pitäisi ilmoittautua. Messun jälkeen kotiväelle myös esitellään kuvin, mitä leirillä on tehty.