perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Älä lausu väärää todistusta

Kirjoitin Kotimaan blogeihin jutun otsikolla Älä lausu väärää todistusta. Juttu löytyy osoitteesta www.kotimaa.fi/kotimaa.

Tulevana viikonvaihteena saan olla mukana monissa tilaisuuksissa. Lauantaina menen Kauniaisiin Suomen Raamattuopistolle miestenpäiville. Puhun siellä aiheesta Mies median hampaissa. Sunnuntaina klo 11 on jumalanpalvelus Karkun evankelisella opistolla. Olli Koskenniemi saarnaa jumalanpalveluksessa, itse saan toimia liturgina. Sunnuntaina iltapäivällä on kotiseurat ystävieni Riitta ja Kimmo Virtasen luona Nokian Sarkolassa. Seurat alkaa klo 15. Virtasten osoite on Sarkolantie 476. Sunnuntai-iltana Vammalassa Lopenkulman rukoushuoneessa klo 18 on ilosanoman ilta. Olen kiitollinen, että saan olla mukana evankeliumin työssä.

Toivotan sinut ja jokaisen lämpimästi tervetulleeksi näihin tilaisuuksiin. Muistutan mahdollisuudesta ruokailla Karkun evankelisella opistolla jumalanpalveluksen jälkeen. Yhteinen ateria voi olla yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Ruokailuun tulee ilmoittautua viimeistään tänään. Opiston puhelinnumero on 513 4301. Vammalasta järjestyy jumalanpalvelukseen kyyti, jos sen tarvitset tai tiedät jonkun toisen tarvitsevan. Siinä asiassa voi soittaa Matti Kivirannalle (p. 0400-981 147) tai Esko Mäki-Soinille (p. 040-965 0370).