tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Tervetuloa opiskelemaan Pietarin kirjettä

Tulevana viikonvaihteena Vammalassa - siis Sastamalassa - on raamattukurssi Ensimmäisestä Pietarin kirjeestä. Kurssilla tämä hieno kirje luetaan jae jakeelta. Opetuksissa käsitellään mm. seuraavia aiheita: Kristitty koti - millainen se on? Kuka kuuluu Jumalan kansaan? Paimen ja paimenet. Muukalaisina maailmassa - mitä se tarkoittaa? Mitä on uudestisyntyminen? Kristus Vanhassa testamentissa.

Kurssi alkaa perjantaina 3.4. klo 18. Perjantaina opiskelemme Rukoushuoneessa Liekolankatu 5:ssa ja lauantaina Luther-talossa Valkamakatu 4:ssa. Lauantaina aloitamme klo 10. Sunnuntaina Ensimmäisen Pietarin kirjeen opiskelu jatkuu klo 14 samassa paikassa kuin perjantaina. Tätä ennen on jumalanpalvelus Karkun evankelisella opistolla. Palmusunnuntaina jumalanpalvelus alkaa klo 11. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 16.

Opettajina ovat Erkki Koskenniemi, Markus Malmivaara ja minä. Kurssin järjestävät Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ja Vammalan seudun ev.lut. Kansanlähetys.

Olet lämpimästi tervetullut - koko viikonvaihteen ajaksi tai joihinkin kurssin osioihin.

Huomasin tänään uutisen Sastamalan seurakunnan nettisivuilla: Seurakunnan vt. kirkkoherra on nyt kappalainen Lauri Salminen ja 6.4. alkaen kappalainen Lasse Hautala. Lasse Hautalan kerrotaan hoitavan virkaa siihen asti kunnes virka täytetään vakinaisesti. Kirkkoherran vaali on Sastamalassa toukokuussa, virkaan valittu aloittaa tehtävässä luultavasti kesän lopulla tai syksyllä. Vt. kirkkoherrana on toiminut tähän asti Hannu Kilpeläinen. Uutisessa hänen kerrotaan olevan nyt virkavapaalla. Virkavapaus on ilmeisesti pitkä. Tämä on yllättävä uutinen.