tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Muutama ajatus tahdonilmaisusta

Kirjoitin Kotimaan blogeihin kirkkomme piispojen ja herätysliikejohtajien tahdonilmaisusta joitakin ajatuksia. Kirjoitus löytyy sivulta www.kotimaa.fi

4 Comments:

Blogger Mari Hiltunen said...

Juuri uutisoitiin Langinkosken seurakunnan nuorisotyönohjaajien irtisanomisesta. Se siitä hyvästä tahdosta. Rakas kirkkomme alkaa täyttää jo lahkon tuntomerkit. "Tule sellaisena kuin olet, mutta muutu sellaiseksi kuin me haluamme." Jos virkakäsitys ei muutu, joudut lähtemään.

Mari Hiltunen, Valkeala

9:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Juu, ja nyt jopa naisteologit ovat tehneet rikosilmoituksia vakavista törkeyksistä, joita he ovat joutuneet sietämään vuosikaudet.

Asialla ovat nimenomaan olleet nuo "vanhakantaiset".

Oli aikakin alkaa tutkia oikeita kunnianloukkauksia.

Matti Vesimäki
Vantaa

9:19 ap.  
Blogger Teininen Jukka said...

"yhteinen tahdonilmaisu"
Kauniita sanoja,liturgiaa vailla katetta. Testattu on. Kyselin julkisesti Forssan lehdessä 9.3. mahdollista yhteistyötä "vanhauskoisen" yhdistykseni ja seurakunnan kanssa. Aivan "kättelyssä" vastattiin: "ei anna aihetta yhteistyöhön." Sen pituinen se. Samaa mieltä oli lääninrovastimme vaikkakin hän toivotti siunausta "reservaatissa" oloomme. Jumalamme siunausta toki olemme saaneetkin. "Kotikirkossa" saamme viettää commuunion alkuseurakunnan käytännön mukaisesti. Terveisin gneesioluterilainen Jukka Teininen Forssa

10:29 ap.  
Blogger Unknown said...

Kotimaa uutisoi tuosta roskapostista näin:

"Suuri määrä naispappeja on saanut jo vuosikausia seksististä törkypostia. Ensin viestejä tuli kirjeitse, mutta myöhemmin niitä on tullut myös sähköpostitse. Viestejä alkoi tulla sen jälkeen, kun naispappeus oli hyväksytty kirkolliskokouksessa vuonna 1986. "


Oletkohan nyt Matti ihan varma, että kaikki näistä viesteistäon vanhauskoisten lähettämiä? Eiköhän seksistisiä viestejä osaa lähettää kuka tahansa - ja niitä lähetetäänkin usean ammattiryhmän edustajalle. Valitettavasti.

Törkypostia saavat myös vanhan virkakannan edustajat. Ja uuden virkakannan edustajat. Siis kaikki papit. Valitettavasti.

Kimmo Jaatila
Savonlinna

5:11 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home