torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Karkussa ja Kouvolassa

Lämpimästi tervetuloa tulevana viikonvaihteena näihin tilaisuuksiin:

Sunnuntaina 29.3. Karkussa evankelisella opistolla on messu. Messussa saarnaa Reijo Arkkila. Hienoa, että Reijo, joka on ollut jo useita vuosia eläkkeelle, jaksaa kiertää Suomea ja maailmaa ja julistaa evankeliumia. Vasta hän oli noin kuukauden opetus- ja julistusmatkalla Afrikassa - jos muistan oikein Keniassa, Sudanissa, Sambiassa ja Kongossa. Messu opistolla alkaa klo 11. Lapsille on pyhäkoulu saarnan aikana ja messun jälkeen on mahdollisuus juoda kirkkokahvit tai syödä lounas.

Samana päivänä Kouvolassa seurakuntakeskuksen Maria-salissa on Sunnuntai Special. Olen tuossa tilaisuudessa yhtenä ohjelmasta vastaavana. Minua haastatellaan ja yritän vastata kysymyksiin. Tilaisuuden otsikoksi on annettu "Ollako vai eikö olla?" Tilaisuus alkaa klo 17. Kouvolan seurakunnan kotisivuilla kerrotaan, että tilaisuudessa ovat myös rovasti Raimo Vänskä, Tytti Vänskä, Hannu Kähärä sekä nuorten houseband HeTree. Lapsille on omaa ohjelmaa, sivualttareilla on mahdollisuus rukoilla ja kahvitarjoilu on koko ajan.

Toivottavasti näissä tilaisuuksissa tavataan.

1 Comments:

Blogger Pena said...

Sivualttareilla? Onko salissa myös pääalttari? Tuomasmessu on tuonut tällaiset 'sivualttarit' kirkkoomme jokseenkin huolimattomasti. Katolisissa kirkoissa ne ovat kiinteitä, usein erillisissä kappeleissa olevia rakennelmia, jotka on ymmärtääkseni erikseen vihitty jumalanpalveluspaikoiksi.

Martti Pentti
Kotka

3:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home