lauantaina, elokuuta 02, 2008

Isien ja poikien leiri

Joimme eilen kahvit hyvän ystäväni Ari Kuuselan kanssa. Muutama viikko sitten puhuimme, että järjestäisimme isien ja poikien leirin Karkun evankelisella opistolla. Eilen sitten kahvikuppien ääressä suunnittelimme leiriä.

Tarkoitus on, että leirillä isät ja pojat ovat tiiviisti yhdessä - isät antavat aikaa pojille ja pojatkin isille. Suunnittelimme, että melomme kanooteilla, tutustumme kauko-ohjattaviin lentokoneisiin ja hieman isompaan lentolaitteeseen, ammumme ilmakiväärillä ja pelaamme yhdessä. Tottakai teemme nuotion, saunomme, uimme ja hiljennymme kuuntelemaan Jumalan puhetta.

Leiri pidetään siis Karkun evankelisella opistolla. Aloitamme lauantaina 30.8. klo 10 ja päätämme sunnuntaina 31.8. klo 13. Ilmoittautua voi opistolle, puh. 03-513 4151, tai minulle, puh. 050-571 4797. Sähköpostillakin se onnistuu - jari.rankinen@sley.fi. Minulta voi kysyä leiristä lisää. Viimeistään tiistaina 26.8. pitäisi ilmoittautua. Leiri maksaa isältä ja pojalta yhteensä 60 euroa. Jos poikia on enemmän kuin yksi, seuraavien poikien leirimaksu on 10 euroa.

Eilen Ari muisteli niitä leirejä, joilla oli aikanaan oman isänsä kanssa. Ne olivat hienoja kokemuksia. Lämpimästi tervetuloa.

Eilen illalla rakensimme kirkon - kuten kesäkuussa. Se nousi Karkkuun opiston rantaan ja yllättävän nopeasti. Mukana talkoissa oli komea joukkoa miehiä. Kiitos myös naisille, jotka olitte mukana. Tässä kirkossa on huomenna sunnuntaina konfirmaatiomessu. Olet myös sinne lämpimästi tervetullut. Messu alkaa klo 11.