maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Tukea

Monet ovat soittaneet, lähettäneet sähköpostia, tulleet juttelemaan ja kysyneet, miten olen jaksanut ja miten perheemme on jaksanut. Monet ovat rohkaisseet jaksamaan. Ovat sanoneet muistavansa rukouksissa. Ovat olleet tärkeitä yhteydenottoja. Niistä lämmin kiitos.

Kalastus on jäänyt tänä kesänä liian vähälle. Monena vuonna olen tehnyt lapsuudenystäväni kanssa muutaman päivän kalaretken Suomen tai Norjan Lappiin. Olemme nauttineet hienoista hetkistä kymmenien kilometrien päässä lähimmistä teistä. Tänä kesänä retki jäi tekemättä. Tänään olimme hyvän ystävän kanssa Rautavedellä uistattamassa. Kaloja ei juuri tullut - yksi pieni hauki. Silti hieno, lämmin ilta. Hyvät keskustelut, joutsenpoikue, hanhia ja haukka. Kiitos Eki!

2 Comments:

Blogger Erkki Koskenniemi said...

No yksi hauki ja 22 cm - pantiin kasvamaan. Mutta hieno yhteinen hetki.

Samasa paatisa - voimia ja siunausta

Eki

2:55 ip.  
Blogger Tom Nyman said...

Rankinen on kyllä täällä päin varsin tunnettu kalamies. Ja kalastus jos mikään on tärkeää. Tässä maassa on huutava pula työtään uskollisesti tekevistä ihmisten kalastajista. En voi käsittää, että tämä ahkera kalastaja pitäisi panna sivuun silloin, kun verkot ovat kalaparvien ulottuvilla.

Terv. tom

9:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home