maanantaina, joulukuuta 22, 2014

On syntynyt Vapahtaja

"Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra." (Luuk 2)

On syntynyt Vapahtaja. Se merkitsee: On Jumala ja hän pitää lupauksensa. Hän lupasi lähettää Pelastajan maailmaan, ja lupaus toteutui. Se toteutui vielä ihmeellisemmin kuin oli odotettu – Jumala itse tuli ihmiseksi ja pelastajaksi. Jumala pitää muutkin lupauksensa – senkin että hän on omiensa kanssa ja pitää huolta. On anteeksiantamus, koska on Vapahtaja. Hän kuoli ja sovitti kaikkien synnit. Siksi saa anteeksi. Saat anteeksi senkin, mikä juuri nyt painaa mieltäsi. Saat olla Jeesuksen tuoman anteeksiantamuksen turvissa. On ikuisuus. Kaikki ei pääty siihen, että tämä elämä päättyy. Olemme ansainneet ikuisuudessa kadotuksen. Mutta on Vapahtaja ja hän ansaitsi meille taivaan. Minun ei tarvitse yrittää ansaita sitä, enkä koskaan onnistuisi siinä. Saan taivaan lahjana ja pääsen ikuiseen elämään, koska on Vapahtaja.

Toivotan Sinulle hyvää, siunattua joulua. Pääsethän jouluna sinne, missä kuulutetaan sanomaa syntyneestä Vapahjasta. Olet lämpimästi tervetullut Karkun evankeliselle opistolle näihin jumalanpalveluksiin:

Ke 24.12. klo 16 Jouluaaton sanajumalanpalvelus

Su 28.12. klo 11 Messu

Ke 31.12. klo 23 Uudenvuodenaaton riemumessu

To 1.1. klo 11 Uudenvuodenpäivän messu