maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Tulevia tapahtumia ja leirejä

Tällä viikolla on helatorstai. Saan tuolloin saarnata Kouvolassa Paulus-yhteisön jumalanpalveluksessa. Yhteisö on yksi Luther-säätiön jumalanpalvelusyhteisöistä. Tämä jumalanpalvelus alkaa klo 11 ja se pidetään kirkossa Väinölänkatu 21:ssa.

Tällä viikolla sunnuntaina on Noormarkussa Sleyn Satakunnan piirin kesäjuhla. Juhla alkaa messulla Noormarkun kirkossa klo 10. Sen jälkeen on lähetyslounas ja evankeliumijuhla seurakuntatalossa. Evankeliumijuhlassa kuulemme terveisiä Keniasta ja lähetystyöstä siellä, erityisesti orpolasten parissa tehtävästä työstä. Näitä terveisiä kertoo Antti Saarenketo. Hän on ollut työssä Keniassa monta vuotta ja tarkoitus on, että hän palaa sinne kesän jälkeen.

Karkun evankelisella opistolla on Isä-poika -leiri syyskuun alussa. Aloitamme lauantaina 5.9. ja päätämme seuraavana päivänä sunnuntaina. Leiristä voi kysyä lisää minulta (jari.rankinen@sley.fi tai puh. 050 571 4797). Ilmoittautua voi opistolle - puh. 03 5134 151 tai toimisto@keokarkku.fi. Viime syksynä opistolla oli isien ja poikien leiri ensimmäisen kerran. Se oli hyvin suosittu. Toivottavasti tulevan syksyn leiri on monille hyvä, siunattu kokemus.

Jos Jumala suo, vedän rippikoululeirin Karkussa evankelisella opistolla myös kesällä 2010. Tämä leiri alkaa reilun vuoden kuluttua tiistaina 27.7. ja päättyy konfirmaatiomessuun sunnuntaina 8.8. Tästäkin leiristä voi kysyä lisää minulta. Ja ilmoittautua voi opistolle. Leirille on jo ilmoittautuneita mukavasti mutta vielä on vapaita paikkoja.

Kirjoitan näistä tapahtumista ja leireistä siksi, että toivotan niihin tervetulleeksi. Olet lämpimästi tervetullut! Ehkä voit kertoa näistä myös toisille. Hekin ovat tervetulleita.