torstaina, huhtikuuta 23, 2009

Kirje tukirenkaalle

Lähetin hetki sitten kirjeen tukirenkaalleni. Lähetän tällaisen kirjeen noin puolentoista kuukauden välein. Kerron siinä kuulumisia työstäni ja elämästäni, pyydän rukoilemaan erityisesti joidenkin aiheiden puolesta ja yleensä selitän lyhyesti jotakin Raamatun kohtaa.

Kirjettä kirjoittaessani tuli mieleeni kirjoittaa tukirenkaasta nettipäiväkirjaan. Ehkä lukijoiden joukossa on joku, joka haluaisi liittyä renkaan jäseneksi. Lämpimästi tervetuloa!

Tukirenkaani esittelykortissa kerron itsestäni seuraavaa:

Olen Jari Rankinen, vuonna 1965 syntynyt ja Kemijärvellä kasvanut pastori. Nykyisin asun Vammalassa vaimoni Minnan ja kahden poikamme kanssa. Vapaa-aikanani kalastan, luen kirjoja, joskus metsästän ja opettelen tennistä.

Olen Sleyn läntisen alueen aluejohtaja. Yhdessä hyvien työtovereideni kanssa teen työtä Pohjois-Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen piirissä. Johdan työtä, opetan Raamattua ja pidän jumalanpalveluksia. Työhöni kuuluvat nuortenillat, seurat, evankeliumijuhlat, rippikoulut ja lähetystilaisuudet. Kastan, vihin avioliittoon ja siunaa vainajia.

Raamattu on kestävä perusta. Tällä perustalla heikon ihmisen on turvallista olla. Evankeliumi Jeesuksesta on uskomme tärkein asia. Hän on hyvä Vapahtaja, syntien Sovittaja, tie taivaan kotiin. Tämä on paras uutinen meille syntisille.

Kutsun sinut mukaan evankeliumin työhön. Työ tarvitsee rukoilijoita. Halutessasi voit tukea työtäni taloudellisesti.

Tukirenkaaseeni tällä kortilla liittyneet tukevat myös seurakuntien työntekijöiden, erityisesti pastoreiden, koulutusta Keniassa.

-----

Monet meistä ovat mukana monissa tukirenkaissa. Tai tuemme muuten työtä evankeliumin asialla. Ehkä kuitenkin joku kokee tekemäni työn sellaiseksi, että haluaa liittyä tähän tukirenkaaseen. Myös uusia tukijoita tarvitaan. Liittyä voi lähettämällä minulle sähköpostia, jari.rankinen@sley.fi, tai soittamalla minulle, puh. 050 571 4797. Ne, jotka liittyvät, eivät sitoudu esimerkiksi tukemaan työtäni tietyllä summalla kuukaudessa. Kukin tukee mahdollisuuksiensa mukaan ja niin, etten minä tiedä tuen määrää.

Tukirengas on mahdollistanut sen, että voin tehtä tätä työtä, jota olen saanut tehdä kohta vuoden. Ilman niitä, jotka muistavat työtäni rukouksissa, työ ei ole mahdollista. Eikä ilman niitä, jotka tukevat työtä taloudellisesti. Uskon, että rukous on näistä vielä tärkeämpi tuen muoto. Sanotaan, että jos on rukousta, on kaikkea muutakin, mitä tarvitsemme.

5 Comments:

Blogger Jekkis said...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

5:26 ip.  
Blogger Jekkis said...

Miksi et kertonut tukirenkaasi esittelykortissa vastustavasi naispappeutta erittäin jyrkästi - siis henkeen ja vereen?

Oletko nyt tyytyväinen, tarkoitan rehellinen itsellesi?

5:27 ip.  
Blogger Jari Kuusi said...

Eiköhän Jari Rankisen kanta asiaan tunneta Suomenmaassa jo tarpeeksi hyvin. Hän ei vakaumustaan nähdäkseni ole juurikaan piilotellut. Lisäksi media, kirkkoherrat, piispa ja kapituli ovat omalta osaltaan pitäneet huolen siitä, että kyllä kansa tietää.

Jekkis, kaikella kohteliaisuudella: Jos J.R. olisikin esittelykortissaan tuon vastustuksensa tuonut esiin, niin miten se olisi vaikuttanut sinuun? Olisitko siinä tapauksessa kiittänyt häntä?

Jari Kuusi
Kyyjärvi

9:04 ip.  
Blogger Jari Rankinen said...

Jälleen muistutan: laittakaa kommenttien alle nimi ja paikkakunta.

Jari Rankinen, Sastamala

9:27 ap.  
Blogger Jekkis said...

Jekkis =
Jani-Petteri Leppänen, Lahti

11:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home